Lej en frysetrailer i Løgstør

Velkommen til Kelds Pølser, hvor vi udlejer køle- og frysetrailere til både private og erhverv med behov for ekstra kapacitet i en periode. Lejer du en frysetrailer i Løgstør hos os, sikrer vi dig en effektiv løsning til opbevaring af dine varer, der kan tilpasses individuelle behov.

Frysetrailere til alle behov

Hos Kelds Pølser forstår vi vigtigheden af pålidelig opbevaring, især når det kommer til fødevarer og andre temperaturfølsomme varer. Vores frysetrailere kan både køle og fryse i et spænd fra +5 °C til -20 °C, hvilket gør dem velegnede til en bred vifte af situationer. Uanset om du har brug for ekstra kapacitet til en stor fest, en virksomhedsevent eller blot ønsker at sikre, at dine varer opbevares korrekt, er vores frysetrailere den perfekte løsning.

Med vores frysetrailere får du en fleksibel og mobil løsning, der kan placeres præcis, hvor du har brug for det. Det gør det nemt at tilgå dine varer, mens de opbevares, men du har også mulighed for at benytte frysetraileren til transport heraf. I begge tilfælde giver frysetraileren dig mulighed for at opbevare store mængder, da de kan rumme op til 6 europaller.

Fleksible og praktiske lejeaftaler

At leje en frysetrailer hos Kelds Pølser er en enkel og bekvem proces. Vi tilbyder attraktive priser og fleksible lejeperioder, så du kan finde en løsning, der passer til dine specifikke behov. Vores team står klar til at hjælpe dig med at vælge den rette frysetrailer og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have.

Vi er stolte af at kunne tilbyde en service, der gør din hverdag lettere og mere bekvem. Når du lejer en frysetrailer hos os, kan du være sikker på, at du får en pålidelig og effektiv løsning, der lever op til dine forventninger. Kontakt os i dag på +45 51 32 42 90 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte frysetrailer til dine behov.

Ønsker du at leje en køle-/frysetrailer i en længere periode? Så ring til Keld: 51 32 42 90 for at aftale en pris. 

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.