Lej miljøvogn hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Vores miljøvogne giver mulighed for en sikker og hygiejnisk start og afslutning på arbejdsdagen. Ved eksempelvis arbejde på en byggeplads, kloakarbejde, eller arbejde med farlige materialer som asbest og epoxy, er det essentielt at kunne komme sikkert og effektivt af med uønskede partikler der måtte sidde på arbejdstøj, hud og hår.

Udlejning af miljøvogne til erhvervsmæssig brug

Vores miljøvogne egner sig til erhvervsmæssig brug og indeholder opholds-, omklædnings- og toiletfaciliteter. Miljøvognene fungerer som overgang ved start og slut på arbejdsdagen, hvor der skiftes i og af arbejdstøjet, og partikler håndteret under arbejdet vaskes af.

Har du brug for omklædningsfaciliteter på en byggeplads eller ved arbejde med giftigt materiale, er vores miljøvogn tilpasset, så uhensigtsmæssige materialer og partikler ikke bliver distribueret rundt i hele vognen. Vores miljøvogne er indrettet efter Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse om krav til indretning af skurvogne, og overholder alle standarder i forbindelse hermed.

Indretning og funktioner af miljøvognen

Miljøvognen er opdelt i tre områder, hvoraf et er til sikkert ophold, mens de to andre er til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet indeholder tekøkken og spiseplads til 4 personer, hvilket er tiltænkt som indgang til vognen inden arbejdsdagen starter, til udgang ved endt arbejdsdag efter vask og omklædning samt til eventuelt ophold i forbindelse hermed. De to områder til håndtering af uønskede partikler indeholder tilsammen håndvaske, bad og skabe samt WC, hvor man kan klæde om før og efter arbejde, vaske uønskede partikler af sig og opbevare sit arbejdstøj.

Vores miljøvognes opbygning består af materialer, der er robuste og slidstærke, så de kan holde til forskellige udendørs miljøer. Og så er de ikke mindst lette at rengøre, så hygiejnen holdes i top, hvilket er vigtigt i forbindelse med giftige eller kemiske miljøer.

Vognen har udluftning i form af ventilationsriste ind til alle tre områder, samt et stort vindue i opholdsrummet, der også fungerer som ekstra udgang ved nødsituationer.

Det er muligt at tilslutte slanger til vandledning til håndvaske og bad og afledning af affald, samt el til lys og køleskab og eventuelle mindre køkkenapparater som kaffemaskine eller kedel.

Vores miljøvogne er godkendt til standardkørsel ved 70km/t på landevej og 80km/t på motorvej.

God kundeservice hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer vi brugervenlighed og enkel håndtering, så leje, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er ligetil. Desuden ønsker vi at tilbyde dig præcis den løsning du har brug for, så hvis du er i tvivl, kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.