Lej en miljøvogn i Odense

Er du på udkig efter en praktisk og pålidelig løsning til dine arbejdsplads i Odense? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi en førsteklasses miljøvogn, der sikrer dig en sikker og hygiejnisk arbejdsdag fra start til slut.

Miljøvogne er din sikkerhed og komfort i én løsning

Vores miljøvogn er specielt designet til erhvervsmæssig brug og indeholder alt, hvad du behøver for at opretholde en høj standard for hygiejne og sikkerhed. Med separate områder til ophold, omklædning og toilet, er vores miljøvogn ideel til byggepladser, kloakarbejde og arbejde med farlige materialer som asbest og epoxy.

Miljøvognen fungerer som en overgang mellem din arbejdsdag og fritid, hvor du kan skifte arbejdstøj og vaske uønskede partikler af dig. Dette sikrer, at du ikke bringer farlige materialer med dig hjem eller rundt på arbejdspladsen.

Vores miljøvogne er indrettet efter Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse og overholder alle krav til indretning af skurvogne samt alle relevante standarder. Dette betyder, at du kan have fuld tillid til, at vores vogne lever op til de højeste krav inden for sikkerhed og funktionalitet.

Miljøvognens indretning og funktioner

Miljøvognen er fordelt i tre områder: et opholdsområde med et tekøkken og lille spiseplads til fire personer, samt to områder beregnet til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet er tiltænkt som indgang til vognen inden arbejdsdagen starter og udgang ved endt arbejdsdag efter vask og omklædning.

I de to områder til håndtering af uønskede partikler er der håndvaske, bad, skabe og WC, hvor du kan klæde om før og efter arbejde, vaske uønskede partikler af dig og opbevare dit arbejdstøj. Vores miljøvogne er robuste og slidstærke, hvilket gør dem velegnede til forskellige udendørs miljøer og lette at rengøre.

Med et stort vindue i opholdsrummet, der også fungerer som ekstra udgang ved nødsituationer, og ventilationsriste, er vores miljøvogne både sikre og komfortable. Der er mulighed for tilslutning af vand, el og afledning af affald, så du har alt, hvad du behøver for en effektiv arbejdsdag.

God kundeservice hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer vi enkel håndtering og brugervenlighed, så både leje og kørsel samt selve opsætningen af vores miljøvogne er let. Vi tilbyder attraktive priser og ønsker at give dig præcis den løsning, du har brug for.

Har du nogle spørgsmål eller brug for mere information? Kontakt os på +45 51 32 42 90, så hjælper vi dig med at finde den perfekte miljøvogn til dine behov. Fyld kontaktformularen ud nederst på siden, og lad os tage hånd om dine arbejdspladsbehov i dag.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.