Lej en miljøvogn i Aalborg

Er du på udkig efter en praktisk og effektiv løsning til at sikre en ren og hygiejnisk arbejdsdag? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning har vi miljøvogne til udlejning, der gør netop dette muligt. Vores miljøvogne er ideelle til byggepladser, kloakarbejde og arbejde med farlige materialer som epoxy eller asbest.

Miljøvogne bliver din sikre og hygiejniske løsning

En miljøvogn fra Kelds Pølser og Vognudlejning sikrer dig en tryg og ren afslutning på din arbejdsdag. Vores miljøvogne er udstyret med opholds- og omklædningsrum og toiletfaciliteter, der gør det nemt at skifte arbejdstøj og vaske uønskede partikler af kroppen. Dette er særligt vigtigt ved arbejde med farlige materialer, hvor det er essentielt at minimere spredningen af skadelige stoffer.

Vores miljøvogne er designet efter Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse om krav til indretning af skurvogne, hvilket betyder, at de overholder alle relevante standarder. Med en miljøvogn fra os kan du være sikker på, at dine medarbejdere har de bedste betingelser for en sikker og hygiejnisk arbejdsdag.

Indretning og funktioner i miljøvognen

Miljøvognene er opdelt i tre områder: et opholdsområde indeholdende tekøkken og spiseplads op til fire personer, og ellers to områder til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet fungerer som indgang og udgang til vognen, mens de to andre områder indeholder skabe og håndvaske samt bad og WC, hvor man kan klæde om og vaske sig.

Vores miljøvogne er alle bygget af både robuste og slidstærke materialer, der kan modstå forskellige udendørs forhold. De er lette at rengøre, hvilket er vigtigt for at opretholde en høj hygiejnestandard. Bevidst placerede ventilationsriste og et stort vindue i opholdsrummet sikrer god udluftning og fungerer som ekstra udgang ved nødsituationer.

God service ved Kelds Pølser og Vognudlejning

Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer brugervenlighed og problemfri håndtering. Leje, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er ligetil, og vi tilbyder attraktive priser. Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde den rette løsning, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 51 32 42 90. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte miljøvogn til dine behov.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.