Lej en miljøvogn i Randers

Er du på udkig efter en praktisk og effektiv løsning til dine arbejdspladser i Randers? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi miljøvogne til erhverv, der sikrer en komfortabel og hygiejnisk arbejdsdag fra start til slut.

En miljøvogn er din sikre og hygiejniske løsning

Vores miljøvogne er ideelle til erhvervsmæssig brug, hvor der er behov for omklædnings- og toiletfaciliteter. De er specielt designet til at håndtere uønskede partikler, hvilket gør dem perfekte til byggepladser, kloakarbejde eller arbejde med farlige materialer som asbest og epoxy. Med en miljøvogn fra Kelds Pølser og Vognudlejning kan du sikre, at dine medarbejdere har de nødvendige faciliteter til at holde sig rene og sikre.

Miljøvognene er opdelt i tre områder: et fire-personers opholdsområde med tekøkken og spiseplads, og derudover to områder til håndtering af uønsket fastsiddende materiale. Opholdsområdet er designet til at være det første og sidste stop på arbejdsdagen, hvor medarbejderne kan skifte tøj og vaske sig. De to andre områder rummer flere håndvaske, et bad og skabe samt WC, hvilket gør det nemt at opretholde en høj hygiejnestandard.

Funktioner og faciliteter i miljøvognen

Vores miljøvogne bygges af robuste og slidstærke materialer, der kan holde til at stå i forskellige udendørs forhold. De er desuden lette at rengøre, hvilket er essentielt i forbindelse med arbejde i kemiske eller giftige miljøer. Vognen har ventilationsriste til alle rum, og et stort vindue i opholdsrummet, som også fungerer som en ekstra udgang i nødsituationer.

Det er muligt at tilslutte vand- og el-forsyning til vognen, så håndvaske, bad og køkkenfaciliteter kan benyttes uden problemer. Miljøvognene er godkendt til standardkørsel ved 70 km/t på landevej og 80 km/t på motorvej, hvilket gør dem nemme at transportere til og fra arbejdspladsen.

Fremragende kundeservice hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning lægger vi stor vægt på brugervenlighed og enkel håndtering. Vi ønsker at tilbyde dig den bedste løsning til dine behov, og vores miljøvogne er ingen undtagelse. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på +45 51 32 42 90 eller udfyld venligst kontaktformularen nederst på siden for at høre mere om vores attraktive lejepriser og få et tilbud, der passer til forskellige behov. Lad os hjælpe dig med at skabe en sikker og effektiv arbejdsplads med vores miljøvogne.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.