Lej en miljøvogn i Herning

Er du på udkig efter en pålidelig og praktisk løsning til dine arbejdsforhold i Herning? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi problemfri udlejning af miljøvogne, der sikrer dig en effektiv og sikker arbejdsdag. Vores miljøvogne er designet til at imødekomme dine behov, uanset om du arbejder på en byggeplads, med kloakarbejde eller måske farlige materialer som asbest og epoxy.

Miljøvogn med komfort og sikkerhed

Vores miljøvogne er udstyret med opholds-, toilet- og omklædningsfaciliteter, hvilket gør dem ideelle til erhvervsmæssig brug. Miljøvognen fungerer som en overgang mellem arbejdstiden og fritiden, hvor du kan skifte ud af arbejdstøjet og vaske uønskede partikler af. Dette sikrer, at du kan starte og afslutte din arbejdsdag på en hygiejnisk og komfortabel måde.

Har du brug for omklædningsfaciliteter på en byggeplads eller ved arbejde med giftige materialer? Vores miljøvogne er specielt tilpasset til at forhindre spredning af uhensigtsmæssige partikler og materialer. De overholder alle standarder og krav fra Arbejdsmiljøtilsynet, så du kan være sikker på, at du får en løsning, der lever op til de højeste kvalitetskrav.

Indretning og funktioner af miljøvognen

Miljøvognen er opdelt i tre områder: et opholdsområde, der har tekøkken og spisepladser til fire personer, samt to områder hvor uønskede partikler håndteres. Opholdsområdet fungerer ideelt som indgang til vognen inden arbejdsdagens start og som udgang ved arbejdsdagens afslutning. De to andre områder er med håndvaske, bad og skabe samt WC, hvor du kan klæde om og vaske uønskede partikler af dig.

Vores miljøvogne bliver bygget af materialer, der er robuste og slidstærke, og som kan modstå de udendørs forhold, de udsættes for. De er lette at gøre rent, hvilket er vigtigt for at opretholde høj hygiejne, især når du arbejder med giftige eller kemiske materialer. Vognen har ventilationsriste og desuden et almindeligt vindue i opholdsrummet, som også fungerer som nødudgang.

Kelds Pølser og Vognudlejning har god kundeservice

En klar prioritet hos Kelds Pølser og Vognudlejning er brugervenlighed og nem håndtering. Leje, kørsel og selv opsætning af vores miljøvogne er ligetil, og så tilbyder vi attraktive priser. Har du spørgsmål eller måske brug for hjælp til at finde den rette løsning til din arbejdsplads, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

Ring til os på +45 51 32 42 90, eller udfyld da kontaktformularen nederst på siden. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte miljøvogn til dine behov i Herning.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.