Lej en miljøvogn i Viborg

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi en pålidelig og praktisk løsning til dine behov for omklædnings- og opholdsfaciliteter. Vores miljøvogne sikrer dig en sikker og hygiejnisk start og afslutning på arbejdsdagen, uanset om du arbejder på byggeplads, med kloakarbejde eller farlige materialer som asbest og epoxy.

Udlejning af miljøvogn i Viborg med mange fordele

Vores miljøvogne er ideelle til erhvervsbrug og indeholder både omklædnings-, opholds- og toiletfaciliteter. De fungerer som overgang ved start og slut på arbejdsdagen, hvor arbejdstøjet skiftes, og partikler håndteret under arbejdet vaskes af. Dette sikrer, at uhensigtsmæssige materialer og partikler ikke spredes i hele vognen.

Har du brug for omklædningsfaciliteter ved arbejde med giftige materialer eller på en byggeplads, er vores miljøvogn tilpasset til at opfylde dine behov. Vognene er indrettet efter Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse om de krav der er til indretning af skurvogne og overholder alle standarder.

Miljøvognen er opdelt i tre forskellige områder: et til sikkert ophold og to til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet indeholder et tekøkken og spiseplads til fire personer, hvilket er ideelt som indgang til vognen inden arbejdsdagen starter og til udgang ved arbejdsdagens afslutning efter omklædning og vask.

De to områder, hvor uønskede partikler håndteres, indeholder flere håndvaske og skabe samt WC og bad, hvor man klæder om før og efter arbejde, vasker uønskede partikler af og opbevarer sit arbejdstøj. Alle vores miljøvogne er bygget af både robuste og slidstærke materialer, der holder til forskellige udendørs miljøer samt er lette at rengøre.

Oplev god kundeservice hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning har brugervenlighed og enkel håndtering i fokus, så alt fra leje til kørsel og opsætning af vores miljøvogne er til at gå til. Vi byder på attraktive priser og stræber efter at give dig præcis den løsning, du har brug for. Hvis du er i tvivl, kontakt os gerne, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Ring til os på +45 51 32 42 90 og få mere at vide om, hvordan vores miljøvogne kan gøre din arbejdsdag lettere og mere effektiv. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning til dine behov.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.