Lej en miljøvogn i Silkeborg

Leder du efter en yderst pålidelig og praktisk løsning til dine arbejdsbehov i Silkeborg? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi en bred vifte af miljøvogne, der sikrer dig en problemfri og effektiv arbejdsdag.

Brug miljøvognen som din ideelle løsning til en sikker arbejdsdag

Vores miljøvogne er designet til at give dig en sikker og hygiejnisk start og afslutning på arbejdsdagen. Uanset om du arbejder på en byggeplads eller med farlige materialer, sikrer vores miljøvogne, at du kan håndtere uønskede partikler effektivt og sikkert.

Miljøvognene fra Kelds Pølser og Vognudlejning er udstyret med opholds-, omklædnings- og toiletfaciliteter, der gør dem ideelle til erhvervsmæssig brug. De fungerer som en overgang ved start og slut på arbejdsdagen, hvor arbejdstøjet skiftes, og partikler håndteret under arbejdet vaskes af. Dette forhindrer spredning af skadelige materialer og sikrer en ren og sikker arbejdsplads.

Indretning og funktioner af miljøvognen

Vores miljøvogne består af tre områder og har således flere funktioner. De består af et opholdsområde med tekøkken og spiseplads samt to områder til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet er tiltænkt som indgang til vognen og udgang ved endt arbejdsdag efter vask og omklædning. De to områder til håndtering af uønskede partikler indeholder håndvaske, bad, skabe og WC, hvor man kan klæde om før og efter arbejde, vaske uønskede partikler af sig og opbevare sit arbejdstøj.

Miljøvognene er bygget af robuste og slidstærke materialer, der kan holde til forskellige udendørs miljøer. De er lette at rengøre, hvilket er vigtigt i forbindelse med giftige eller kemiske miljøer. Vognen har ventilationsriste i alle tre områder og et stort vindue i opholdsrummet, der også fungerer som ekstra udgang ved nødsituationer.

Kelds Pølser og Vognudlejning har fokus på kundeservice

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer vi brugervenlighed og enkel håndtering, og det betyder, at leje, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er nemt og ligetil. Vi tilbyder attraktive priser og ønsker at give dig præcis den løsning, du har brug for. Er du i tvivl, er du meget velkommen til at kontakte os på +45 51 32 42 90, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.