Lej en miljøvogn i Svendborg

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi en løsning, der sikrer en komfortabel og sikker arbejdsdag. Vores miljøvogne i Svendborg er designet til at imødekomme dine behov, uanset om du arbejder på en med kloak-arbejde, på en byggeplads eller med håndtering af farlige materialer som asbest.

Vælg Miljøvognen som den sikre og hygiejniske løsning

Vores miljøvogne er ideelle til erhvervsmæssig brug og indeholder opholds-, omklædnings- og toiletfaciliteter. Disse vogne fungerer som en overgang ved start og slut på arbejdsdagen, hvor arbejdstøjet skiftes, og uønskede partikler vaskes af. Har du brug for omklædningsfaciliteter på en byggeplads eller ved arbejde med giftige materialer, er vores miljøvogn tilpasset, så uhensigtsmæssige materialer og partikler ikke bliver distribueret rundt i hele vognen.

Vores miljøvogne er indrettet efter Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse om krav til indretning af skurvogne og overholder alle standarder i forbindelse hermed. Dette sikrer dig en tryg og hygiejnisk arbejdsdag, hvor du kan fokusere på dine opgaver uden bekymringer.

Miljøvognens mange funktioner

Miljøvognen er opdelt i tre områder: et til sikkert ophold og to til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet indeholder tekøkken og spiseplads, hvilket er tiltænkt som indgang til vognen inden arbejdsdagen starter, til udgang ved endt arbejdsdag efter vask og omklædning samt til eventuelt ophold i denne forbindelse.

De to områder til håndtering af uønskede partikler indeholder håndvaske, bad og skabe samt WC, hvor man kan klæde om før og efter arbejde, vaske uønskede partikler af sig og opbevare sit arbejdstøj. Vores miljøvogne er bygget af robuste og slidstærke materialer, der kan holde til forskellige udendørs miljøer og er lette at rengøre, hvilket er vigtigt i forbindelse med giftige eller kemiske miljøer.

Lej dine vogne hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer vi brugervenlighed og enkel håndtering, så leje, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er ligetil. Vi ønsker at tilbyde dig præcis den løsning, du har brug for. Du er meget velkommen til at ringe til os på +45 51 32 42 90, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Lej en miljøvogn i Svendborg hos Kelds Pølser og Vognudlejning og oplev, hvordan vores løsninger kan gøre din arbejdsdag mere sikker og komfortabel. Vi ser frem til at hjælpe dig med dine behov.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.