Lej en miljøvogn i Køge

Arbejder du i eller omkring Køge? Og er du på udkig efter lige netop det, der kan gøre din arbejdsdag både sikker og problemfri? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi miljøvogne, der sikrer en komfortabel og hygiejnisk arbejdsdag fra start til slut.

Udlejning af miljøvogne til erhvervsmæssig brug

Vores miljøvogne er ideelle til erhvervsmæssig brug og indeholder både opholds-, omklædnings- og toiletfaciliteter. Disse vogne fungerer som en sikker overgang ved arbejdsdagens begyndelse og afslutning, hvor arbejdstøjet skiftes, og uønskede partikler vaskes af. Har du brug for omklædningsfaciliteter på en byggeplads eller ved arbejde med farlige materialer, er vores miljøvogn perfekt til at forhindre spredning af skadelige partikler.

Miljøvognene fra Kelds Pølser og Vognudlejning er indrettet efter alle gældende regler og krav til skurvogne, og de overholder naturligvis alle gældende standarder. Dette sikrer, at du får en løsning, der er både sikker og effektiv, uanset arbejdsopgaven.

Den fleksible indretning af miljøvognen

Vores miljøvogne har hovedsageligt tre funktioner: et område til ophold og to områder til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet indeholder et funktionelt tekøkken samt spiseplads til fire personer, hvilket gør det til et ideelt sted at starte og afslutte arbejdsdagen. De to andre områder er udstyret med håndvaske, bad, gode skabe og WC, så du kan klæde om og vaske partikler af dig før og efter arbejdet.

Miljøvognene er bygget af robuste og slidstærke materialer, der kan modstå barske udendørs forhold. De er også lette at rengøre, hvilket er enormt vigtigt for at opretholde høj hygiejne, især når det involverer farligt arbejde. Vognen har ventilationsriste og et stort vindue i opholdsrummet, som også fungerer som nødudgang.

Forvent god kundeservice hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer vi brugervenlighed og enkel håndtering, og det betyder, at leje, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er meget nem. Vi tilbyder attraktive priser og fleksible løsninger, der passer til dine behov. Har du spørgsmål eller brug for vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på +45 51 32 42 90, og lad os hjælpe dig med at finde den perfekte miljøvogn til din arbejdsplads i Køge. Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.