Lej en miljøvogn i Grenå

Er du på udkig efter en praktisk og effektiv løsning til din arbejdsplads i Grenå? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi miljøvogne, der sikrer en hygiejnisk arbejdsdag. Vores miljøvogne er ideelle til byggepladser, hvor der arbejdes med farlige materialer som asbest og epoxy.

Vi udlejer miljøvogne til erhvervsmæssig brug

Vores miljøvogne er skræddersyet til erhvervsmæssig brug og inkluderer opholds-, omklædnings- og toiletfaciliteter. Når det kommer til indretningen af vognen, er der i høj grad tænkt over detaljerne. Det betyder helt konkret, at farlige materialer ikke spredes unødigt.

Miljøvognene er nemlig indrettet efter Arbejdsmiljøtilsynets bekendtgørelse om krav til indretning af skurvogne, og de overholder selvfølgelig alle gældende standarder. Dette betyder, at du kan have fuld tillid til, at vores vogne lever op til de højeste krav om sikkerhed og funktionalitet.

Miljøvognens mange funktioner

Miljøvognen er opdelt i tre områder: et praktisk opholdsområde med tekøkken og spiseplads samt to områder til håndtering af uønskede partikler. Du kommer direkte ind i opholdsområdet, og det er også her, du forlader vognen fra igen, når arbejdsdagen er slut.

De to områder til håndtering af uønskede partikler indeholder håndvaske, bad og skabe samt WC. Her kan man således klæde om før og efter arbejde, vaske uønskede partikler af sig og opbevare sit arbejdstøj på en praktisk og sikker måde. Vores miljøvogne er robuste og slidstærke, lette at rengøre og har god ventilation.

Vælg Kelds Pølser og Vognudlejning for fleksibiliteten og den gode kundeservice

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning prioriterer vi brugervenlighed og enkel håndtering, og det betyder helt konkret for dig, at praktikaliteter som leje, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er ligetil. Vi tilbyder attraktive priser og ønsker at give dig præcis den løsning, du har brug for.

Er du i tvivl om, hvilken løsning der passer bedst til dine behov? Kontakt os i det tilfælde på +45 51 32 42 90, så vi kan hjælpe dig bedst muligt. Udfyld kontaktformularen nederst på siden og lad os sammen finde den perfekte miljøvogn til din arbejdsplads i Grenå.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.