Lej en miljøvogn i Horsens

Er du på udkig efter en pålidelig løsning i høj kvalitet til dine arbejdspladsbehov i Horsens? Hos Kelds Pølser og Vognudlejning tilbyder vi en bred vifte af miljøvogne, der med garanti sikrer en komfortabel og hygiejnisk arbejdsdag.

Oplev bekvemmeligheden ved en professionel miljøvogn

Vores miljøvogne er designet til at imødekomme særlige erhvervsmæssige behov og indeholder både opholds-, omklædnings- og toiletfaciliteter. Med en miljøvogn fra Kelds Pølser og Vognudlejning kan du nemt og sikkert skifte arbejdstøj og vaske uønskede partikler af dig, hvilket gør dem ideelle til byggepladser og andre steder, hvor der arbejdes med farlige materialer.

Miljøvognene er indrettet efter Arbejdsmiljøtilsynets regler og overholder dermed alle relevante standarder. Dette sikrer, at du og dine medarbejdere kan arbejde under optimale forhold, uden at skulle bekymre jer om hygiejne og sikkerhed.

Miljøvognen er flerfunktionel

Vores miljøvogne er praktisk opdelt i tre områder: et opholdsområde med et lille tekøkken og god spiseplads til fire personer samt to områder til håndtering af uønskede partikler. Opholdsområdet fungerer som indgang til vognen inden arbejdsdagen starter og som udgang ved arbejdsdagens afslutning.

De to områder til håndtering af uønskede partikler indeholder både håndvaske, bad, skabe og WC, hvor du kan klæde om før og efter arbejde, vaske uønskede partikler af dig og opbevare dit arbejdstøj – alt sammen på forsvarlig vis. Miljøvognene er bygget af robuste og slidstærke materialer, der kan modstå forskellige udendørs forhold, og de er naturligvis lette at rengøre.

Forvent kun den bedste kundeservice hos Kelds Pølser og Vognudlejning

Hos Kelds Pølser og Vognudlejning er det vigtigt for os, at alt er nemt for vores kunder, og det betyder rent praktisk, at udlejning, kørsel og opsætning af vores miljøvogne er ligetil. Vi tilbyder desuden attraktive priser og ønsker at finde den løsning, der passer bedst til dine behov.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at vælge den rette miljøvogn? Kontakt os på +45 51 32 42 90, eller udfyld kontaktformularen nederst på siden, så hjælper vi dig med glæde.

Har du brug for miljøvogn i en længere periode: Ring 51 32 42 90 for tilbud

Alle vogne skal selv monterers, hvis ikke andet er aftalt.